Стрипбирд-Оригинален Држач За Магнетни Телефони За Голф - За Голфери Со Телефони-Тенок Држач За Паметни Телефони - Продавница И Уред За Пристап Додека Голф - Магнет ?
  • Неодамнешно

Стрипбирд-Оригинален Држач За Магнетни Телефони За Голф - За Голфери Со Телефони-Тенок Држач За Паметни Телефони - Продавница

DEN 527.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ САД ПАТЕНТ-ВО ОЧЕКУВАЊЕ СО МАКСИМАЛНА СИЛА ДРЖЕТЕ : Оригиналниот Држач За Магнетски Телефон За Голф е магнетски прикачен на колички за голф, пегли за голф и Центар за Птици со Ленти (се продава одделно) Користи двојни неодимиумски магнетни плочи N52 (некои од најсилните магнети за ретки земји). ● УНИВЕРЗАЛНА КОМПАТИБИЛНОСТ со сите ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ : Држачот За Магнетни Телефони има ултра тенок профил и може да се прошири за да одговара на сите видови и брендови на паметни телефони (со или без куќиште). Разноврсна ФОТОГРАФИЈА и ВИДЕО СНИМАЊЕ : И во режим на портрет и во пејзаж, Држачот на Телефонот ви овозможува да го снимите вашиот замав од долу или лице за анализа и подобрување на замав. Телефонски ПРИСТАП ВО СЕКОЕ време : Снимајте резултати, проверете ја АПЛИКАЦИЈАТА GPS за голф и никогаш не пропуштајте важен повик или текст. Нема деинсталирање-едноставно откачете го Држачот на Телефонот од металната површина. Не Е ПОТРЕБНА ИНСТАЛАЦИЈА : Само вметнете го телефонот во Држачот на Телефонот, затегнете со метална завртка за цврсто вклопување. Потоа залепете го на метална површина како што е количката за голф, пеглите за голф или Центарот За Птици со Ленти (се продаваат одделно).