Ремени За Глуждот Tumble Pro X - Навивање – Помош За Тренер За Гимнастика – Одмрзнувачот Ги Држи Глуждовите Заедно За Време На Заостанување, Стоење Наназад, Тренинг За Р?
  • Неодамнешно

Ремени За Глуждот Tumble Pro X - Навивање – Помош За Тренер За Гимнастика – Одмрзнувачот Ги Држи Глуждовите Заедно За Време На Заостанување,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За УПОТРЕБА ЗА ВРЕМЕ НА ПАЃАЊЕ на СТОЕЊЕ : Нашите ремени за превртување создаваат мускулна меморија и ја подобруваат формата и техниката во стоењето на грбот, навивањето на грбот и превртувањата # КРАЈНИОТ ОДМРЗНУВАЧ : Нема повеќе нозе на жаба за време на стоење! Нашето навивачко и гимнастичко помагало за превртување ги одржува нозете, стапалата и глуждовите заедно за време на гимнастиката и навивачкиот тренинг за подобра механика на тркалање и попрецизни рутини. Лесен ЗА УПОТРЕБА : нашиот нов и подобрен поширок дизајн овозможува подобро вклопување и дополнителна удобност. Едноставно прилагодете ги ремените, прицврстете ги манжетните на глуждот/ногата заедно и започнете. Препорачуваме обука на гимнастичка подлога или подлога за вежбање со тренер или тренер во близина. Ремен ЗА ТРИК за флексибилност : Нашиот ремен за истегнување помага да се зголеми флексибилноста, да се подобри истегнувањето и совршените акробации во навивање, гимнастика и танц.