Ѕверска Креда-Креда Топка, 80 Грам - Премиум Креда За Вежбање Во Чорап За Полнење - Нетоксичен - Одличен За Качување, Гимнастика, Кревање Тегови, Кросфит, Базен, Тренин?
  • Неодамнешно

Ѕверска Креда-Креда Топка, 80 Грам - Премиум Креда За Вежбање Во Чорап За Полнење - Нетоксичен - Одличен За Качување, Гимнастика, Кревање

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висока Зафат Креда Топката За Гимнастика, Качување По Карпи, Спорт, Кревање, Повлекувања, Мртво Кревање, Котел, Пол 100% Светлина Магнезиум Карбонат Премиум Влага Апсорпција Креда. Чист, нетоксичен Магнезиум Карбонат без пигмент кој е безбеден за деца и возрасни. Памучниот чорап со врвка за влечење е помалку неуреден од лабавата креда и одличен за качување по карпи. Се покажа дека помага да се избегнат плускавци и рачки. Доаѓа во повторно затворена торба со патент. Произведено во САД!!!. 11-годишен Личен Тренер, тренер И натпреварувач На Кросфит, Еѕѕес Конус е познат по тоа што е тврд, силен, Е ЅВЕР. Еѕѕес се трудеше да биде силна внатре и надвор и да ги охрабри оние околу неа да се стремат кон истото. Во 2015 Година, Еѕѕес ја измисли привлечната фраза "ЅВЕРКА" како средство за мотивирање на нејзините клиенти, колеги посетители на Кросфит и следбеници на социјалните мрежи. Во прошетки Алекс, нов член во салата Која Џес работел. Алекс сакаше да стане посилен и да научи како да изведува олимписки движења За Кревање Тегови и Кревање Моќ, конкретно сакајќи да научи како Да Крева Мртво Кревање, Сквотирање, Чистење И Грабнување. Секако, тој беше поставен со ЅВЕРСКИ Џес. Џес ќе му рече На Алекс "ајде ДА одиме ЅВЕР", со цел да му помогне да го мотивира да го добие по него во неговите тешки лифтови и да влезе под неговиот бар На Чисти И Грабнувања.