Шонан Вртливи Окови За Очи, Морски Окови За Едрилици, 2 Пакети Вртливи Окови Од Нерѓосувачки Челик За Брзо Ослободување На МАСКАТА ЗА СКБА, Местење На Едрење за Спин?
  • Неодамнешно

Шонан Вртливи Окови За Очи, Морски Окови За Едрилици, 2 Пакети Вртливи Окови Од Нерѓосувачки Челик За Брзо Ослободување На МАСКАТА ЗА СКБА, Местење

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

цврста, сигурна, издржлива пролет непречено функционирање и убава завршница. анти - ' рѓа (морски материјал). нема случајно ослободување. Премиум Материјал : Овие вртливи окови се изработени од квалитетен нерѓосувачки челик 316, еден од најкористените морски материјали. Оковите имаат својства против ' рѓа и отпорни на корозија. Мулти-апликација : оковот за брзо ослободување може да се користи за приврзок за клучеви, поводник за кучиња, систем за сидро на кајаци и МАСКА за лице ЗА скба. Лесен За Употреба : Благодарение на супериорниот дизајн и силниот материјал, вртливата окова од нерѓосувачки челик безбедно го одржува својот товар додека не е подготвена за ослободување. Издржливата пружина овозможува непречено секое отворено и блиско дејство. Спецификација : дијаметарот на вртливото око е 0,45 инчи, а нето тежината на една окова од морско јаже е 2,1 унца. За повеќе физички детали, проверете ги информациите во делот опис. Задоволство : вртливите окови од ШОНАН имаат убав финиш и работат непречено. Секое пакување доаѓа СО две парчиња челични окови од 2,75 инчи заедно со едногодишна гаранција. Ве молиме контактирајте не со сите прашања или прашања што може да ги имате. Премиум Материјал : Овие вртливи окови се изработени од квалитетен нерѓосувачки челик 316, еден од најкористените морски материјали. Оковите имаат својства против ' рѓа и отпорни на корозија. Мулти-апликација : оковот за брзо ослободување може да се користи за приврзок за клучеви, поводник за кучиња, систем за сидро на кајаци и МАСКА за лице ЗА скба.

The diameter of swivel eye is 0.45 inches, and the net weight of a single marine rope shackle is 2.1 ounces. For more physical details, please check the information in the description section. :