Еко Прилагодливи Лизгалки Момчиња И Девојчиња Со Осветлени Тркала,Ролери За Деца На Возраст Од 4-12 Години, Женски Ролери За Почетници На Отворено и Во Затворен Прос?
  • Неодамнешно

Еко Прилагодливи Лизгалки Момчиња И Девојчиња Со Осветлени Тркала,Ролери За Деца На Возраст Од 4-12 Години, Женски Ролери За

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●БЕЗБЕДНОСЕН СИСТЕМ за ЗАТВОРАЊЕ ● Издржливите тркалезни врвки се еластични за да обезбедат флексибилност без да паднат Удобната брава за заклучување, која може да се отвори со само едно копче, безбедно ги прицврстува лизгалките на глуждот. Притиснете го копчето од другата страна на бравата за прецизно прилагодување на затегнатоста и користете Ја бравата Велкро за да го прилагодите и поправите телото на чевелот, обезбедувајќи сигурен капак, лесен за ставање и полетување и поставете ја ногата за да обезбедите сигурност. ●ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ рамките на композитниот материјал, изработени од лесна алуминиумска легура, обезбедуваат стабилна поддршка, нискиот центар на гравитација е полесен и пофлексибилен, а исто така може да го намали товарот на стапалата при лизгање. ЈАГЛЕРОДЕН челик АБЕК-7 лежишта И 82а задебелени стп тркала за перформанси за поголема брзина и поголема контрола при лизгање, погодни за почетници кои никогаш не лизгале, но сакаат да учат. ●ПРИЛАГОДЛИВИ ЛИЗГАЛКИ за ЛИЗГАЊЕ ● процесот на прилагодување е едноставен, само притиснете и држете го копчето за да го повлечете или притиснете прстот на лизгалките до големината на вклопување во одреден опсег, без многу effort.It може да се прилагоди на поголема големина за да се прилагоди на растот на младите луѓе и да ги придружува долго време.Искрено се грижиме за вашето задоволство и користење искуство. Ако имате било какви прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте со нас. ●8 ОСВЕТЛУВАЧКИ ТРКАЛА●Вградените лизгалки за момчиња И девојчиња имаат издржливи тркала 82А кои можат да светнат, да нацртаат шарено виножито за време на уметничко лизгање и возење и да ги покажат вашите трикови во мракот.