ИНТЕКИН Велосипед У Заклучување Тешка Брава За Велосипеди Брава За Велосипеди, 16мм Брава И Безбедносен Кабел Со Должина од 5 стапки Со Цврст Држач За Монтирање За В?
  • Неодамнешно

ИНТЕКИН Велосипед У Заклучување Тешка Брава За Велосипеди Брава За Велосипеди, 16мм Брава И Безбедносен Кабел Со Должина од 5 стапки Со Цврст

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЦВРСТ : оваа брава за велосипед у е изработена од 0,63 инчи (вклучувајќи 0,1 инчен силиконски капак) јаглероден структурен челик кој е отпорен на сечење, отпорен на потпора Силиконскиот капак ја прави бравата у може да одолее на корозија од прашина и нечистотија за да го продолжи животниот век на бравата на вашиот велосипед. БЕЗ БЛОКИРАЊЕ : цилиндерот за заклучување на бравата у е направен од сечилото од легура на цинк, кое има прецизна структура за да спречи техничко отворање. Со капакот за прашина за заклучување и цилиндерот за заклучување на легура на цинк, нема потреба да се грижите за блокирање при отворање на бравата за велосипед. ПРАКТИЧНА УПОТРЕБА : бравата за велосипед доаѓа со челичен кабел за реновирање од 5 стапки, кој е обложен со пвц покривка, а целиот дијаметар е 0,47 инчи. Со кабелот, тој ќе му обезбеди на вашиот велосипед поголема флексибилност на заклучување и подобра заштита. ПОГОЛЕМА ГОЛЕМИНА : По добивањето повратни информации од клиентите за заклучување на u, СЕГА СО ПОГОЛЕМА ГОЛЕМИНА 11,8*5,7 инчен велосипед u заклучување специјално дизајниран за повеќето велосипеди. Покрај тоа, доаѓа со држач за монтирање кој е погоден за сите кружни стативи во дијаметар од 1,18 инчи. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : држачот за држач за монтирање е лесен за инсталирање, можете да се повикате на нашите упатства за да го инсталирате. Оваа удобна инсталација ви овозможува брзо да ја складирате бравата на велосипедот кога сте на возење.