ZTTENLY Деца Удирање Торба со Ракавици - СТП Кожа &засилувач; Прилагодливи Висина Ремен - Бокс Торба Во Собата за 3-8 Години Деца Одлично За Бокс, ММА, Kickboxing (Неисполнети)
  • Неодамнешно

ZTTENLY Деца Удирање Торба со Ракавици - СТП Кожа &засилувач; Прилагодливи Висина Ремен - Бокс Торба Во Собата за 3-8 Години Деца

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НАЈДОБАР ПОДАРОК за ДЕЦА : ова е забавна и уникатна вреќа за удирање по која децата лесно би можеле да полудат! Атрактивното пакување го прави совршен подарок за родендени, Божиќ или која било друга пригода СТП ИЗДРЖЛИВИ МАТЕРИЈАЛИ : ЗТТЕНЛИ детска вреќа за удирање е висока 2 F. Изработен е од висококвалитетна стп кожа, која е супериорна во однос на традиционалната Оксфордска ткаенина и може добро да издржи удари со текот на времето. 6 мл стп кожните ракавици даваат оптимална заштита за апсорпција на удари за деца. НЕИСПОЛНЕТА : Детската вреќа за удирање доаѓа неисполнета за носење и складирање лесно. Можете да го наполните за помалку од 60 секунди со користена стара облека, ќебиња, чаршафи, изолација итн. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Нашиот комплет за вреќи за удирање е лесен за инсталирање и вклучува се што ви треба за секоја боксерска сцена. Прилагодливиот ремен е за ваша погодност и може да се прилагоди од 26" на 45", лесно одговарајќи на потребите на сите. КОМПЛЕТНА ГАЛАНТЕРИЈА : Комплетен комплет торба за удирање, вклучувајќи торба за удирање 1€, ракавици 1€, ремен за прилагодување 1 € што може да ја прилагоди висината за деца од сите возрасти, кука за таванот 1€, комплет завртки за проширување 1€, карабини 2€, упатство за корисник 1€. Значи, имате се што ви треба веднаш надвор од кутијата. НАЈДОБАР ПОДАРОК за ДЕЦА : ова е забавна и уникатна вреќа за удирање по која децата лесно би можеле да полудат! Атрактивното пакување го прави совршен подарок за родендени, Божиќ или која било друга пригода. СТП ИЗДРЖЛИВИ МАТЕРИЈАЛИ : ЗТТЕНЛИ детска вреќа за удирање е висока 2 F. Изработен е од висококвалитетна стп кожа, која е супериорна во однос на традиционалната Оксфордска ткаенина и може добро да издржи удари со текот на времето.