СУНЕЗЛО 12 Спакувајте Тениски Топчиња, Тениски Топчиња За Обука Со Напреден Притисок, Топчиња За Вежбање, Тениски Топчиња За Кучиња, Задебелен Тенис со Мрежеста Тор?
  • Неодамнешно

СУНЕЗЛО 12 Спакувајте Тениски Топчиња, Тениски Топчиња За Обука Со Напреден Притисок, Топчиња За Вежбање, Тениски Топчиња За Кучиња,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тениски Топчиња Со премиум Притисок : Дијаметар : 2,5 Инчи; Висина На Отскокнување околу 54 инчи Тие подобро отскокнуваат од топки без притисок. Овие тениски топчиња за вежбање се речиси исти како стандардните, со одлична висина на отскокнување и можат да се користат како топки за професионална обука. Издржлива Задебелена Безбедна Природна гума : ова тениско топче е направено од природна гума и издржлив добро врзан филц материјал за постојано чувство и намален шок. Задебелени материјали, потрајни, долг работен век. Повеќенаменска Висина На Отскокнување Околу 54 инчи. Тие подобро отскокнуваат од топки без притисок. Овие тениски топчиња за вежбање се речиси исти како стандардните, со одлична висина на отскокнување и можат да се користат како топки за професионална обука. Издржлива Задебелена Безбедна Природна гума : ова тениско топче е направено од природна гума и издржлив добро врзан филц материјал за постојано чувство и намален шок. Задебелени материјали, потрајни, долг работен век. Повеќенаменски и Сите Терени : Нашиот тенис може да Биде тренинг топки, топки за натпревари, топки за играње кучиња, топки за заштита на подот на шетачот, топки за намалување на бучавата на ногата на столот итн. Може да се користи и за семејна забава и подароци.