Торба за појас За Жени Фани Пакет Дупи, Бомвабе Мода Вкрстено Тело Лулу Половината Пакет Лемен Торба Со Прилагодлив Ремен, Насекаде Торба За Појас За Патување На От?
  • Неодамнешно

Торба за појас За Жени Фани Пакет Дупи, Бомвабе Мода Вкрстено Тело Лулу Половината Пакет Лемен Торба Со Прилагодлив Ремен, Насекаде Торба

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пвц Произведено во САД. Затворање на кука и Јамка. Миење Раце Само. Одобрен стадион за чиста Торба : Чантата За Чиста Чанта е одобрена од стадионот, поминете низ безбедносна проверка многу брзо, исто така одлично за музички фестивали и концерти,јасно можете брзо да дознаете што ви треба. +Мода и Удобен Дизајн : Јасни чанти за жени изработени од водоотпорен ПВЦ, не деформирани, има два џебови, еден за одделот за лагер 8,6 *10 инчи, една мала преграда внатре 6,8 * 4,3 инчи, што може да стави пари ,клучеви, кармини. метален патент, исто така, доаѓаат со прилагодливи ремени за рамо. ●Широко користена : Чантата За Чиста чанта може да се користи за концерт, музички фестивал, плажа , исто така одлична за патување и работа, што може да им помогне на луѓето лесно да поминат низ безбедносна проверка. ● Голем Капацитет : Нема проблем Со рачни предмети, мобилен телефон, слушалки, кармин, парфем, исто така, може да стави некои закуски во мал џеб.