ZZHXSM 10pcs Додатоци за брануваа Трамполин триаголник Трамп Трамполин Мат делови за замена за замена за поправка, црна боја, црна
  • Неодамнешно

ZZHXSM 10pcs Додатоци за брануваа Трамполин триаголник Трамп Трамполин Мат делови за замена за замена за поправка, црна боја, црна

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Трамонската тока на триаголникот е изработена од висококвалитетен метал, со голема јачина, силен капацитет на оптоварување, низок отпор на 'рѓа и отпорност на корозија Вебувањето е направено од висококвалитетен најлон материјал, кој е тежок, отпорен на абење и не е лесен за деформирање или кршење. Површината на триаголната тока е електропланирана, површината е мазна и има шармантен сјај. Мала и удобна, триаголната тока е лесна за носење, доаѓа со тежок појас за лесен пристап и е идеален за брзо прицврстување/исклучување на ремени и торби. Дијаметарот на жицата е 48мм/1,89 инчи, голема јачина и не е лесен за влечење. Има добри карактеристики на оптоварување за да се обезбеди вашата безбедност. Ви донесат релаксирачко искуство со брануваа. Тој е многу погоден за обработка на душеци со брануваа и крпа за трпеза. Може да се користи и во ранци, шатори, чанти, пакување, кожа, занаети, панделки, ремени, бањи, кујни и многу повеќе. Трамонската тока на триаголникот е изработена од висококвалитетен метал, со голема јачина, силен капацитет на оптоварување, низок отпор на 'рѓа и отпорност на корозија. Вебувањето е направено од висококвалитетен најлон материјал, кој е тежок, отпорен на абење и не е лесен за деформирање или кршење. Површината на триаголната тока е електропланирана, површината е мазна и има шармантен сјај. Мала и удобна, триаголната тока е лесна за носење, доаѓа со тежок појас за лесен пристап и е идеален за брзо прицврстување/исклучување на ремени и торби. Дијаметарот на жицата е 48мм/1,89 инчи, голема јачина и не е лесен за влечење. Има добри карактеристики на оптоварување за да се обезбеди вашата безбедност. Ви донесат релаксирачко искуство со брануваа. Тој е многу погоден за обработка на душеци со брануваа и крпа за трпеза. Може да се користи и во ранци, шатори, чанти, пакување, кожа, занаети, панделки, ремени, бањи, кујни и многу повеќе.

Name:
Trampoline triangle buckle
Material:
galvanized steel wire
Dimensions:
as picture shown
Color:
Silver + Black
Package:
10 Trampoline Triangle Straps
Features:
The trampoline triangle buckle is made of high-quality metal, with high strength, strong load-bearing capacity, not easy to rust and corrosion. The webbing is made of high-quality nylon material, which is tough, wear-resistant, and not easy to deform or break.:
The surface of the triangular buckle is electroplated, the surface is smooth and has a charming luster.:
Small and convenient, the triangular buckle is easy to carry, comes with a heavy-duty belt for easy access, and is ideal for quick attach/disconnect belts and bags.:
These upgraded triangular trampoline rings are designed to replace worn out and dangerous rings on your trampoline to keep your trampoline bouncing. It uses a gusseted loop for better performance, and the hook is bent at an angle that provides maximum holding power. Jump and bounce without worrying about the ring falling. :