Raychee 55 табела за фосбол и топки поставени за возрасни, деца, фудбалска игра Фудбалска аркада со израмнувачи на нозе и тешки нозе за просторијата за игри во затворен ?
  • Неодамнешно

Raychee 55 табела за фосбол и топки поставени за возрасни, деца, фудбалска игра Фудбалска аркада со израмнувачи на нозе и тешки

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Цврста и издржлива конструкција] - Изработено од високо квалитетно ниво на MDF и преголемо ниво на нозе за да ја задржите табелата со фосбол и стабилна Челични шипки докажани од 'рѓа непречено се лизгаат со брзи ротирачки лежишта. Обложената, вкрстена поддржана површина обезбедува брзо, па дури и поле за играње. [Високо обновени сцени со реална игра] - Симулиран дизајн на фудбалски терен, играчи, фудбалска топка, гол и стрелец за да создадат пријатна атмосфера во вашата соба или канцеларија. Играчите со високи перформанси блескаат со сјајна долготрајна композитна обвивка што се спротивставува на абење и солза. [Сите додатоци што ви се потребни] - Стандардна направена табела за табела за возрасни Sizewith 8 реда во табелата, дозволувајќи 4 реда по тим. Вклучува 26 квалитетни играчи со облици. Уредот за бодување со мушка помага лесно да се следи процесот на игра. [Забава за целото семејство] - Уживајте во класичен фосбол во современа завршница со оваа премиум табела за игри со фосбол. Децата и возрасните исто така ќе ги сакаат своите балансирани играчи на АБС, мазна површина и трева, стил на фудбал. [Гаранција за враќање на парите] - Ние секогаш сме посветени да ви обезбедиме најдобри квалитетни табели за модерни игри, но исто така и обрнуваме поголемо внимание на вашите чувства.

Material:
MDF, Steel, PP.
Overall Dimension:
55'' x 27.5'' x 34''(L x W x H).
Net Weight:
84.44 lbs.
Package includes:
1 X Football Table (assembly is required) :
8 X Steel Rods :
26 X Players :
2 X Footballs :
1 x Instruction :
It is an ideal choice for game room, office and bar. Don't hesitate to bring this foosball table home and have an exciting competition with your friends and family! :