ДРЖАЧ ЗА Скутер ВОКУЛ Држач За Скутер За Паркирање држач за Скутер одговара На Повеќето Скутери за Скутери од 95мм-125мм - Повеќе Скутери, Стабилна Основа,Организирај?
  • Неодамнешно

ДРЖАЧ ЗА Скутер ВОКУЛ Држач За Скутер За Паркирање држач за Скутер одговара На Повеќето Скутери за Скутери од 95мм-125мм - Повеќе

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● СМЕСТЕТЕ РАЗЛИЧНИ СКУТЕРИ : скутерот стои за повеќето скутери со две тркала како про скутер,скутер со удари може да ја задржи големината на тркалата на скутерот помеѓу 95мм-125мм и тежината на скутерот под 33 фунти(15кг). (Штандот за скутери го тестираа скутерот vokul S2/S1/K1,скутер За Бричење,скутер fuzion X3/X5, скутер lucky TFOX и сите работи одлично!). ● НЕМА ПОВЕЌЕ "ПАТУВАЊЕ" ОД СКУТЕРИ : дизајнот на штандот на скутерот е едноставен, но неговите функции ќе ги надминат вашите очекувања-Ако сте уморни од скутери секогаш ја збркаа вашата гаража/под или не сакате повторно да ги видите скутерите што лежат никаде, можете да го купите штандот за скутери што ќе ви понуди најдобро решение за проблемот што го наидовте. ● ИНСТАЛИРАЈТЕ ЛЕСНО НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА : Користете веднаш кога сте надвор од кутијата и можете да го земете скутерот во вашиот под,гаргара или двор и да ги соберете сите скутери за да се држат исправено и да дозволите местото да стане уредно веднаш.или можете да ги користите шишињата за прицврстување на држачот во штица или бетон, така што држачот за скутер може да собере поголем капацитет. ● ПРАКТИЧНИ КОНСТРУКЦИИ : држачот за скутери со две тркала е доволно издржлив со конкурентна цена на пазарот за складирање скутери што може да го задржи вашиот професионалец или скутер за удар,Стар дизајн со 0,28 фунти + 8,6"Л х 3,9"W x 2,4" H Нов дизајн со 0,37 фунти + 10 "L x 5,5" W x 2,4 " H. двете страни на дизајнот имаат 3 дупки ако сакате да ги прицврстите. € DIY ВАШИТЕ ДЕЦА "СКУТЕР ПАРКИНГ" : можете да купите повеќе за да му помогнете на вашето дете ДА ГО НАПРАВИ својот "скутер паркинг" Ако вашето дете има многу скутери треба да исправено наместо повторно да лежи насекаде. (Забелешка : ако сакате да замените нов скутер, можете да изберете vokul како Vokul имаат многу модели про скутер на располагање, ви Благодариме!). ● СМЕСТЕТЕ РАЗЛИЧНИ СКУТЕРИ : скутерот стои за повеќето скутери со две тркала како про скутер,скутер со удар.и може да ја задржи големината на тркалата на скутерот помеѓу 95мм-125мм и тежината на скутерот под 33 фунти(15кг). (Штандот за скутери го тестираа скутерот vokul S2/S1/K1,скутер За Бричење,скутер fuzion X3/X5, скутер lucky TFOX и сите работи одлично!). ● НЕМА ПОВЕЌЕ "ПАТУВАЊЕ" ОД СКУТЕРИ : дизајнот на штандот на скутерот е едноставен, но неговите функции ќе ги надминат вашите очекувања-Ако сте уморни од скутери секогаш ја збркаа вашата гаража/под или не сакате повторно да ги видите скутерите што лежат никаде, можете да го купите штандот за скутери што ќе ви понуди најдобро решение за проблемот што го наидовте. ● ИНСТАЛИРАЈТЕ ЛЕСНО НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА : Користете веднаш кога сте надвор од кутијата и можете да го земете скутерот во вашиот под,гаргара или двор и да ги соберете сите скутери за да се држат исправено и да дозволите местото да стане уредно веднаш.или можете да ги користите шишињата за прицврстување на држачот во штица или бетон, така што држачот за скутер може да собере поголем капацитет.