1988 година Бејзбол картички Топпс неотворена кутија за вендинг од 500 карти! Побарајте дебитанти, вклучувајќи Том Главин и Хол на Фамерс и Суперerstвездите, вклучувајќ?
  • Неодамнешно

1988 година Бејзбол картички Топпс неотворена кутија за вендинг од 500 карти! Побарајте дебитанти, вклучувајќи Том Главин и Хол на

DEN 367.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Постојат 500 фабрички свежи картички во секоја кутија за вендинг Овие картички се одлични за оценување на ПСА и може да имаат можност за оценување на PSA 9 или PSA 10. Можни картички за дебитант се Елис Буркс, Кен Каминити, Том Главин и Мет Вилијамс. Комплетен сет на бејзбол на Топс во 1988 година се состои од 792 картички со стандардна големина. Фротовите на картички се карактеризираат со бели граници кои опфаќаат фотографија во боја со име на тимот што тече низ горниот дел и името на играчот дијагонално преку дното. Можни картички за подмножества вклучуваат рекорди за прекинувачи (1-7), Ол-arsвезди (386-407), свртете го часовникот (661-665), а картичките на Team Leader Sthe Manager содржат список за проверка на грбот. Можни картички за клучни дебитанти се Елис Буркс, Кен Каминити, Том Главин и Мет Вилијамс.