Надувување Воздух Гимнастика Мат Гимнастика Песна Тркалање Душеци Јога Кат Навивачки Слетување Таеквондо Обука Кунгфу Вежба Душеци Со Електрична Воздушна Пумпа ?
  • Неодамнешно

Надувување Воздух Гимнастика Мат Гимнастика Песна Тркалање Душеци Јога Кат Навивачки Слетување Таеквондо Обука Кунгфу Вежба Душеци Со Електрична

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

®ШИРОКА ПРИМЕНА-Ова Е Дебелина од 4 инчи(10см) / 8ин(20см) Гимнастичка Подлога од јаглеродни влакна на подот за уметничка гимнастика, подот во теретана, во тренинзи со високи перформанси,фитнес клубови, танцови клубови,училишта,гимнастички вежби, домашна забава, центри за одмор, гимназија, професионална обука, парк или бизнис за изнајмување Исто така, може да се користи на плажа или вода, двор, трева.Само осигурајте се дека нема оган наоколу или остри работи. ●ПРЕНОСНИ И ИЗДРЖЛИВИ q-подните душеци на Надувување се лесни за носење насекаде по издишување. Моќното велкро го олеснува поврзувањето на две душеци за воздушна гимнастика заедно што ја постигнуваат областа за обука што ја сакате. Нелизгачка површина и специјален материјал осигурајте се дека нема бучава за време на обуката на мат. ●ЛЕСНО СЕ НАДУВУВА И ИЗДУВА-во Споредба со традиционалните душеци базирани на пена и другите Душеци за гимнастика.На душекот За обука За Воздушна гимнастика му треба многу помалку време за да се надува и го одржува притисокот со денови. Со бесплатната воздушна пумпа, потребни се само неколку минути за да се надува и издува За Вашата Воздушна Гимнастичка Подлога. ●ВОДООТПОРЕН И БЕЗБЕДЕН q-за разлика од другите душеци за обука, нашата Воздушна Гимнастичка Подлога е доволно мека за да ви овозможи да скокате повисоко и скоковите може да се повторуваат почесто со помали шанси за повреди од прекумерна употреба отколку на традиционалната опрема за обука. Тоа е 100% водоотпорен дизајн, така што можете да ја користите оваа подлога во вашиот базен. ●ПОДОБРО ПО УСЛУГАТА - Подобар производ заслужува врвна класа по услугата. Задоволството на клиентот е она што ние секогаш го следиме. Ние ви обезбедуваме 30 Ден Гаранција За Враќање На Парите И 1 Година Гаранција.