Besportble костум 5 парчиња алуминиумска легура Dart Shalts Стандардна 2BA Thread Dart Stems Dart Accessory портокалова алуминиумски пол AR додатоци ar додатоци ar додатоци ar додатоци ar додато?
  • Неодамнешно

Besportble костум 5 парчиња алуминиумска легура Dart Shalts Стандардна 2BA Thread Dart Stems Dart Accessory портокалова алуминиумски

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2БА жлеб, одговара на повеќето пикадо и вклопувајте се совршено повеќето летови на Дарт лесен и издржлив алуминиумски материјал Забиена површина за не-лизгање и лесна контрола. Стандардна нишка за завртки од 2 BA, совршена и за совети за челик или совети. Стратешки поставените ножеви и жлебовите обезбедуваат одлични точки за зафаќање, подобрување на вашата контрола, што помага да се подигне вашиот резултат во чукање на срцето. Направено од високо квалитетна алуминиумска легура, многу издржлива и лесна, практична и професионална за употреба. Помогнете да ја подобрите вашата контрола или стрелата и да играте со позабавно и уживајте целосно во играта. 2БА жлеб, одговара на повеќето пикадо и вклопувајте се совршено повеќето летови на Дарт лесен и издржлив алуминиумски материјал. Забиена површина за не-лизгање и лесна контрола. Стандардна нишка за завртки од 2 BA, совршена и за совети за челик или совети. Стратешки поставените ножеви и жлебовите обезбедуваат одлични точки за зафаќање, подобрување на вашата контрола, што помага да се подигне вашиот резултат во чукање на срцето. Направено од високо квалитетна алуминиумска легура, многу издржлива и лесна, практична и професионална за употреба.