Френклин спортска кошарка Дефанзивец Дами - Обука за кошарка + Опрема за вежбање - Вежбај дефанзивец со одвојување на рацете за снимање + вежби за дриблинг - голем де?
  • Неодамнешно

Френклин спортска кошарка Дефанзивец Дами - Обука за кошарка + Опрема за вежбање - Вежбај дефанзивец со одвојување на рацете за снимање +

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dummy Defender : Овој симулиран дефанзивец за кошарка со фиберглас е совршено парче опрема за обука на кошарка за да им помогне на играчите да вежбаат дриблинг, пукање, вежбање и многу повеќе Голема големина : Овој дефанзивец со ширина од 7 стапала X 2 “, им дава на играчите пречка со животна големина за да вежбаат со симулирање на условите за игра. Одвојување на рацете : Dummy Defender доаѓа со (2) одвојливи 24 "раце што можат да бидат ориентирани на страна или вертикално за да вежбаат најразлични кошаркарски вештини. Лесно поставување : Оваа лесна поставена кошаркарска кукла во изработена од лесен фиберглас за лесно да се движи Околу судот да се позиционирате стратешки за вежбање вежби. Подобрете ја вашата игра : Донесете практики на следното ниво и обучете ги вештините за снимање, поминување и дриблинг со вистинско чувство за гамета. Земете кошаркарска пракса на следното ниво со дефанзивецот на кошарката на кошарката на Френклин Спортс! Овој глупост дефанзивец е совршена помош за обука на кошарка за вежбање дриблинг, пукање и поминување за сите нивоа на вештини.