КЛИСПИД 4 Парчиња Прстен За Деца Фитнес Прстени Машини За Теретана За Домашна Опрема За Внатрешно Игралиште Вкрстен Прстен За Обука На Телесна Тежина Опрема За Обу?
  • Неодамнешно

КЛИСПИД 4 Парчиња Прстен За Деца Фитнес Прстени Машини За Теретана За Домашна Опрема За Внатрешно Игралиште Вкрстен Прстен За Обука На Телесна

DEN 346.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

АПС ДЕЦА СИЛА ТРЕНИНГ УРЕД тие прстени работат како ефикасен додаток на некои форми на физички , бидејќи обуката за прстени активира толку многу мускули на таков координиран начин. ПРИЛАГОДЛИВИ РЕМЕНИ ТЕРЕТАНА ПРСТЕН одлична алатка за обука за вежбање повлекувања, склекови, падови, редови, мускулни прозорци и многу повеќе. ВНАТРЕШНА ОПРЕМА за ИГРАЛИШТЕ Помогнете им на вашите деца со тренинзи за цело тело кои ги регрутираат сите ваши мускулни групи да работат заедно. ВКРСТЕН ТРЕНИНГ ПРСТЕН тие прстени работат како ефикасен додаток на некои форми на физички , бидејќи обуката за прстени активира толку многу мускули на таков координиран начин. ПРСТЕН ЗА ВЕЖБАЊЕ во ТЕРЕТАНА за ДЕЦА Цврстите прстени се мазни за допир и немаат никакви финти или парчиња, што овозможува одлично држење и без лизгање, дури и со испотени дланки. Пакет Листа 2 х Гимнастички Прстени Карактеристики Прилагодливи Ремени Фитнес Прстен-одлична алатка за обука за вежбање повлекувања, склекови, падови, редови, мускулни прозорци и многу повеќе Вкрстен тренинг прстен. - Цврстите прстени се мазни за допир и немаат пречки или парчиња од секаков вид, овозможувајќи одличен стисок и без лизгање, дури и со испотени дланки затворен прстен за нишање. - Материјал : СТОМАЧНИ палстични детски прстени за вежбање. - Помогнете им на вашите деца со тренинзи за цело тело кои ги регрутираат сите ваши мускулни групи да работат заедно гимнастички прстени за деца. - Големина на пакетот : Околу 20х20х10см Детски Прстен За Вежбање Во Теретана.