торба За Појас за Жени, Водоотпорни Пакувања Со Фани За Жени Мажи Чанти Со Вкрстено Тело За Жени Со Прилагодлив Ремен Насекаде Торба За Појас За Патување Фитнес Трч?
  • Неодамнешно

торба За Појас за Жени, Водоотпорни Пакувања Со Фани За Жени Мажи Чанти Со Вкрстено Тело За Жени Со Прилагодлив Ремен Насекаде Торба За Појас

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➧Разноврсен Стил : чантата со мини појас е совршена за мажи, жени и тинејџери, со различни стилови на носење и фани пакет за секого Прилагодливите ремени за рамо ви овозможуваат да ги носите овие фани пакети за жени модерни на различни начини. Тоа може да се носи како крст назад, рамо назад, половината назад, или чантата. Се зависи од тебе. ➧Квалитет на бургас : водоотпорниот пакет фани е изработен од издржливи материјали, висококвалитетни патенти и ремени за рамо, водоотпорен, издржлив и отпорен на триење, обезбедувајќи долготрајна употреба и заштитувајќи ги предметите од пот, влага и капки дожд. ➧Голем Капацитет : чантите со вкрстено тело со фани пакување за жени се лесни и лесни за носење, чантата со појас со вкрстено тело може да го држи вашиот мобилен телефон, паричник, пасош, клучеви, кармин, ЛИЧНА карта и други ситници, обезбедувајќи ви голема погодност за вашето патување и спорт. ➧Разноврсна Употреба : торбата со мал појас viewm е совршена за секојдневна употреба, на отворено, вежбање во теретана, трчање, возење велосипед, патување и многу повеќе.