ВИСТИНСКИ КОМПОЗИТИ: Фиберглас Сецкани Влакно Мат 75оз х 50 Широк 5 Јарди-Водоотпорен, Лесен, Издржлив И Силен-Поправка, Обнова &засилувач; Реконструкција На Внатрешн?
  • Неодамнешно

ВИСТИНСКИ КОМПОЗИТИ: Фиберглас Сецкани Влакно Мат 75оз х 50 Широк 5 Јарди-Водоотпорен, Лесен, Издржлив И Силен-Поправка, Обнова &засилувач;

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Нашата Подлога за Влакно За Сечкање Е Со Униформа Јачина И Вкочанетост Во Текот на целиот период ? Користете Како Слој На Врска Помеѓу Слоевите На Ткаени Скитници. ? Користете За Изградба На Дебелина, што се користи Со Епоксидна, Полиестер и Винил Смола. ? Достапен Е највисок Квалитет : Автомобилска, Воздушна И Авијација, Чамци и Морски, Електроника, Дом!!. ? Проверете ја нашата продавница за многу други опции за големина. Тој е отпорен на удари, отпорен на корозија и има умерен сооднос висока јачина и тежина. Фиберглас е лесен, издржлив и силен. Некои вообичаени места што можете да ги најдете фиберглас се авиони, прозорци, покриви, чамци и кади. Аквариуми, фонтани, лизгање на водата, топли кади, па дури и автомобили се сите производи што се подобрени поради фиберглас. Одличен материјал кога станува збор за изработка на авијациска опрема и канали. Доковите и марините користат и фиберглас како заштитна бариера од корозија и ' рѓа од природните елементи. Прикажаната слика е за прикажување ширина и ќе исечеме од неа и подлогата ќе се преклопи во кутија или парцела за побрза испорака (обично со ПРИОРИТЕТНА пошта НА USPS) и ќе заштедиме при испорака.