Композитни Шипки, Клинови За Израмнување На Шипки, Пластични Шипки Од 40 Пакувања Од 8 Инчи, Шипки За Маса Во Ресторан, Шипки За Тоалети, Лесни За Прицврстување На Вра?
  • Неодамнешно

Композитни Шипки, Клинови За Израмнување На Шипки, Пластични Шипки Од 40 Пакувања Од 8 Инчи, Шипки За Маса Во Ресторан, Шипки За Тоалети, Лесни

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СУПЕР СИЛНИ и ИЗДРЖЛИВИ : пластичните клинови се наредени и изработени од 100% висококвалитетни рециклирани пластични материјали, Нашите шипки се способни да издржат 30% потешки товари од дрвото,4 пати полесно се прилепуваат од дрвото Тие исто така поддржуваат поголема тежина, овозможувајќи ви да израмните тешки апарати, мебел и многу повеќе, можете да бидете сигурни дека нашите шипки ќе ви траат цел живот. КЛИНОВИ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : 8-инчните композитни шипки може да се користат за широк спектар на различни проекти и во затворени простории и на отворено. Користете ги нашите тешки композитни шипки за водовод, апарати, ормари, работни површини, врати, прозорци, шупи, палуби и столбови за поштенско сандаче. Искористете ги како клинови за маса за ресторани, самостојни израмнувачи за мебел и многу повеќе!. НИКОГАШ НЕ ИЗГНИЕ ШИМС : Нашите шипки што се редат се тешко решение за дрвени клинови што нема да изгниет, искриват или пукнатини, држејќи се до дожд, покажување и други тешки или екстремни надворешни услови. Издржливиот материјал на Овие Никогаш Гнили израмнувачи На шим е водоотпорен и отпорен на распаѓање.Со силна отпорност на топлина и отпорност на ниска температура, тие не се склони кон деформирање и можат да одржат подобра способност за израмнување. СУПЕР ЛЕСНО ЗА ЧИСТО КРШЕЊЕ ДО ГОЛЕМИНА : Шимите се со должина од приближно8", Ширина Од 1,5" и висина од 0,28". Заострените мерки 5/16 "до 1/16", ќе задржат 16.000 фунти притисок без да успеат.Со 37 претходно избришани линии, кршењето е супер лесно и нема потреба од дополнително сечење или кастрење, заштедувајќи време и енергија. Не се потребни алатки, едноставно измерете и прицврстете.