Брајтаун 25 Пакет C7 ПРЕДВОДЕНИ Божиќни Светилки, Проѕирни Пластични Ноќни Светилки C7 LED Заменски Светилки За Божиќни Жици, База На Е12 Канделабри, Комерцијални Свети?
  • Неодамнешно

Брајтаун 25 Пакет C7 ПРЕДВОДЕНИ Божиќни Светилки, Проѕирни Пластични Ноќни Светилки C7 LED Заменски Светилки За Божиќни Жици,

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НИСКА ПОТРОШУВАЧКА : Намалете ја потрошувачката на енергија за повеќе од 90% во споредба со блескаво светилки 1 W по сијалица. ЛЕР сијалица создаде доволно светла. ВИСОК КВАЛИТЕТ : СИЈАЛИЦА ОД ЈАГОДА ОД КОМЕРЦИЈАЛНО ОДДЕЛЕНИЕ СО просечен животен век од 10. УЛ наведени за внатрешна и надворешна безбедна употреба. ВКУСЕН ДИЗАЈН : Добрата форма и дијамантската фацетирана површина создаваат спектакуларна и искра светлина. се вклопуваат Во е12 приклучок. ВНАТРЕШНО И НАДВОРЕШНО ДЕКОРАТИВНО ОСВЕТЛУВАЊЕ : Светли светилки За замена C7 произведуваат празнична атмосфера за време на празниците, Божиќ или во текот на целата година. МАТЕРИЈАЛ : Издржлива и отпорна на кршење обвивка од сијалица од акрилна смола, нема повеќе потреба да го чистите стаклото од скршената сијалица. Brightown 25 Пакет На Јасни led C7 Транспарентни Божиќни Светла имаат светла и живописна боја која ќе обезбеди долгогодишна употреба за Вашиот божиќен дисплеј. Овие светилки од 1 вати, 120 волти со База На Канделабри ќе светат 10000 часа и ќе имаат основи обложени со никла за да спречат корозија. Овие Јасни светилки За замена Ц7 може да се користат внатре или надвор за украсување на кровни линии, дворови и патеки.