ЛАБОРАТОРИСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ LED Светилки ЗА ПОЛНЕЊЕ СО Резервна Копија На Батеријата, СИЈАЛИЦА ЗА ИТНИ СЛУЧАИ, Пакет од 4, Led Сијалица од 60 Вати.
  • Неодамнешно

ЛАБОРАТОРИСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ LED Светилки ЗА ПОЛНЕЊЕ СО Резервна Копија На Батеријата, СИЈАЛИЦА ЗА ИТНИ СЛУЧАИ, Пакет од 4, Led

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ПОДГОТВЕНИ ЗА ПРЕКИНИ на СТРУЈА-Одржувајте го вашиот дом светол дури и за време на прекин на струја Домување вградена батерија, овие светилки на полнење автоматски се вклучуваат откако ќе ве погоди затемнување. ? КОРИСТЕТЕ КАКО ОБИЧНА СИЈАЛИЦА - овие светилки со батерија се вклопуваат во секој стандарден приклучок Е26. Користете го исто како обична сијалица, која можете да ја вклучите или исклучите користејќи го прекинувачот за светло. ? ОСВЕТЛЕТЕ ЈА ВАШАТА СОБА-Уживајте во посветол простор за живеење со оваа СИЈАЛИЦА ЗА ИТНИ СЛУЧАИ ОД 9 вати. Произведува 850 лумени во РЕЖИМ на НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА од 120v, што го прави идеален извор на осветлување за секоја просторија. ? ДОПРЕТЕ ЗА ДА СВЕТНЕТЕ - за да ги вклучите овие светилки за итни случаи, се што треба да направите е да ја допрете сијалицата за да уживате во светла, безбедна и чиста светлина. Закачете го користејќи ја испорачаната кука за монтирање. ? ПОДОЛГ ЖИВОТЕН ВЕК-Уморни од користење светилки што изгоруваат или треперат по само неколку недели употреба? ОВАА ЛЕД сијалица за батерии е дизајнирана да работи континуирано до 25.