Светла светилка ЗА ПАМЕТНА ЛЕД СИЈАЛИЦА-Затемнета, Менување НА Бојата ST19 Bluetooth WiFi Сијалица-Алекса И Google Home Компатибилен-7 Вати, Заштеда На Енергија-Не Е Потребен Цен?
  • Неодамнешно

Светла светилка ЗА ПАМЕТНА ЛЕД СИЈАЛИЦА-Затемнета, Менување НА Бојата ST19 Bluetooth WiFi Сијалица-Алекса И Google Home Компатибилен-7

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одличен Декор За Секој Модерен Простор : Очекувајте секој гостин што ќе влезе во вашиот дом да се радува на вашето ново трендовско осветлување кога ќе ја инсталирате Паметната Сијалица Brightech Ги издигнува дизајните со допир на футуризам и модерност и бара внимание. Се вклопува во секој декор од традиционален до модерен и гроздобер до минималистички и индустриски. Можете да ја користите сијалицата во повеќето светилки и тела; неговиот прекрасен изглед може да го направи централен дел или можете да го поставите во агол за осветлување без надмоќ. Затемнета Сијалица со Забавни Опции за Промена на Бојата : преминете од чиста дневна светлина во боја по ваш избор со оваа неверојатно разноврсна LED сијалица. Светлината ШТО ја менува бојата НА RGB МОЖЕ да изгради совршен амбиент и расположение со илјадници калеидоскопски нијанси. Можете да групирате светилки, да поставите распоред за автоматско вклучување и исклучување и да ја прилагодите осветленоста за да одговара на различни прилики за осветлување, сето тоа со неколку едноставни допири на вашиот екран. Компатибилен Со алекса, Андроид, промена на Бојата и 2.