3-Пакет 4W ST64 LED Снегулка Декоративни Светилки E26 Еквивалент 40W, Дневна Светлина Бела 6000K, Празнична Расположение Светла, ST64 LED Едисон Сијалица 220 Лумени, 85-265V E26 База За ?
  • Неодамнешно

3-Пакет 4W ST64 LED Снегулка Декоративни Светилки E26 Еквивалент 40W, Дневна Светлина Бела 6000K, Празнична Расположение Светла, ST64

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Дневна светлина : St64 Led Снегулка Декоративни Светилки емитува убава светлина не-отсјај светлина, не е премногу светла и блескави, оваа светлина ја прави собата изгледа поубаво, поудобно и попривлечно ●Лесна Инсталација€ : ST64 LED Сијалица Едисон погодна за секоја основа E26, лесна за инсталирање, само порамнете ја основата на сијалицата со штекерот од истиот модел, а потоа извртувајте и затегнете за употреба. Големина : 64*145мм (2,51*5,71") Ве Молиме обрнете внимание на тоа дали големината на основата е соодветна пред купувањето. €Заштеда на енергија q : ST64 LED светилки заменете 40w блескаво светилки СО 4w Led Диоди, што ќе заштеди повеќе од 90% од сметките за осветлување на електрична енергија. Троши 4 вати, емитува 220 лумени светлина, заштедува најголем дел од потрошувачката на енергија, а производот има животен век до 20. Е26 4В СТ64 ЛЕД сијалица без жива, без ултравиолетови или инфрацрвени зраци и без штетни материи. Тоа не е штетно за здравјето на вашите деца и членови на семејството и го штити здравјето и безбедноста на членовите на вашето семејство. ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ LED светилки со CE сертификација за да се избегнат електричен удар и опасности од пожар. ®Широка Употреба : Совршен За вашите надворешни фенери, тавански тела, сателитски лустери, кујна, дневна соба, спална соба, хотел, сала за состаноци, музеј, ресторан, бар, кафуле, празнична декорација, роденденска забава, забава и многу повеќе каде што сакате да декорирате. НАШИТЕ LED светилки се совршени за вашиот дом! Индекс На Рендерирање на бои Индекс на Рендерирање На Бои (CRI) е можност за враќање на бојата. Колку е помал CRI, толку е поголемо визуелното нарушување на бојата. НАШАТА ПРЕДВОДЕНА Криза е над 80 Ра. Ниту Еден Строб Со висока фреквенција на поздравниот екран не може да предизвика штета на нашите тела, а стробовите може да се откријат со камери за мобилни телефони.

E26 :
Style:
ST64 LED Snowflake Decorative Bulbs
Power:
4W
Working voltage:
85-265V
Light color:
Daylight
Dimmable:
Not-Dimmable
Beam angle:
360°
Luminous flux:
220 lumens
Color rendering index:
Ra 80+
Service life:
20,000H
Size:
64*145mm (2.51*5.71)
Lamp body material:
glass
Package:
3* Edison LED Bulbs
Cautions:
1. Please turn off the power before installation.:
2. Do not touch the bulb when it's operating or hot.:
3. Please make sure that the color temperature and base type of the bulb match your lamp before placing an order .:
4. If you have any doubt about the installation or use of this product, please consult a competent electrician.: