Облека за новородени девојчиња од Дамохони, симпатична резервоар за ракави за ракави, врвен и летен случај, краток сет 0-24.
  • Неодамнешно

Облека за новородени девојчиња од Дамохони, симпатична резервоар за ракави за ракави, врвен и летен случај, краток сет 0-24.

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памук + полиестер Повлечете го затворањето. Краток сет за девојчиња бебе летна облека, кратки ракави со вртење на јазол и шема кратки панталони со симпатична лента за глава. Бебе девојки Обични облеки Големина за облека за новороденчиња 0-3 месеци, панталони со маички поставени за девојче 3-6 месеци, девојки летни облеки 6-12 месеци, облека за мали девојчиња 12-18 месеци, девојки за девојчиња за деца поставени 18-35 месеци. Изработено од полиестер и памук.Соф и удобен материјал. Прилики : костум за девојчиња кои доаѓаат дома, подарок, туш за новородени бебиња, бебиња, секојдневна игра, секојдневно носење, подарок за роденден на бабај, фотографија, Денот на вineубените или други прилики. Погледнете ја табелата со големина пред да нарачате. Боја : розова големина : 12-18 месеци промоциите можат да варираат во зависност од бојата/големината.