Фитнес манијак САД 200 фунти прилагодливи гира поставени цврсти плочи со тежина од леано железо, одлично за обука на сила, кревање тегови, боди -билдинг и електрична ?
  • Неодамнешно

Фитнес манијак САД 200 фунти прилагодливи гира поставени цврсти плочи со тежина од леано железо, одлично за обука на сила, кревање тегови,

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фитнес манијак во САД, ги глупостите со леано железо, се дизајнирани за тренинзи за обука и вежби за кревање тежина Нашите гира се погодни за дома и теретана, тие се лесни за прилагодување и складирање. Тие се изработени од високо квалитетен материјал и тие се дизајнирани да бидат отпорни на 'рѓа и корозија. Забележете дека 200 фунти. е вкупната тежина за пар (секоја гира е 100 фунти. Вклучувајќи рачки). Ве молиме слободно контактирајте не со какви било прашања. Тие имаат тешка конструкција на леано железо и можат да обезбедат години на употреба, тие би можеле да бидат последните што некогаш треба да ги купите!. Фитнес манијак прилагодливи глувци ви помагаат да додадете отпорност на разни вежби и вежби за кревање тегови, тие се соодветен избор за да ги пополните вашите потреби за обука на сила. Тие можат да се користат на различни локации како што се дома, салата и гаража. Можете да користите гира за да ги изградите и тонирате сите главни мускулни групи, како што се бицепс, трицепс и грб. Тие ви помагаат да извршите најразлични вежби, на пример, стоечки кадрици и кадрици на чекан за бицепс или тонирање и зајакнување на трицепс. Ние сме со седиште во Соединетите држави и се обврзани да обезбедиме најдобри услуги и економски цени. Вашето задоволство е нашиот главен приоритет. Доколку ви требаат дополнителни информации, контактирајте не пред набавката. Вклучени се јаки и рачки. Фитнес манијак со леано железо што може да се прилагоди на железо се дизајнирани за тренинзи за обука и вежби за кревање тежина. Нашите гира се погодни за дома и теретана, тие се лесни за прилагодување и складирање.