Обука за фитнес-бар-тренинг на фитнес-фитнес за притисок за притисок за притискање на ленти за влечење на ленти за нелизгање на пена може да се носи за обука за фитн?
  • Неодамнешно

Обука за фитнес-бар-тренинг на фитнес-фитнес за притисок за притисок за притискање на ленти за влечење на ленти за нелизгање на пена може

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

и пријателски материјал, силен капацитет на лежиште и удобен зафат на рацете Заградата за притискање е заварена цврсто, тешка, висока цврстина, силна и издржлива и силна поддршка. Фитнесот за склепување е изработена од метална челична цевка заварен спој, без расклопување и склопување, интегрирано обликување. Вежбачот за склекови е ергономски дизајниран за удобен зафат и лесна употреба. Основата за вежбање за вежбање е направена од гума, која има добар ефект против лизгање и подобра стабилност. и пријателски материјал, силен капацитет на лежиште и удобен зафат на рацете. Заградата за притискање е заварена цврсто, тешка, висока цврстина, силна и издржлива и силна поддршка. Фитнесот за склепување е изработена од метална челична цевка заварен спој, без расклопување и склопување, интегрирано обликување. Вежбачот за склекови е ергономски дизајниран за удобен зафат и лесна употреба.