AOHMG прилагодлива клупа за тежина, преклопување, мултифункционална вежба за вежби за печат за клупа за клупи, седишта, лифтови на нозете, целосна фитнес на телото, бе?
  • Неодамнешно

AOHMG прилагодлива клупа за тежина, преклопување, мултифункционална вежба за вежби за печат за клупа за клупи, седишта, лифтови на нозете,

DEN 1279.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Повеќенаменска клупа : Наменета за повеќе вежби, цели на повеќето главни мускулни групи, обликувајте ги апс, грбот, градите, лепчињата, хрчаците и јадрото Цврста конструкција : Оваа фитнес опрема е изработена од челик со тешки комерцијален квалитет со уникатна структура на триаголна поддршка, која е многу цврста и издржлива. Искуство, без грижа за стабилноста. Капацитет за оптоварување : 580 bs. ? Прилагодлива клупа за тежина : прилагодете ја клупата на вашиот тренинг и поставете ја во наклон, опаѓање или рамна позиција и за вежби за кревање тегови и за опрема, како што се крцкави и кадрици. Удобно дизајнирање : Клупата за тежина има мека кожа која е исполнета со густа подлога за пена за да обезбеди максимална удобност за тренингот. Ова клупи се направени да земат колку што можете да го дадете и дали се крајните клупи за целосен тренинг! Цврст, компактен и ефикасен. ? Карактеристики : Мора да имате парче опрема за кое било студио за лична обука, домашна салата или комерцијална салата!? Пријателска облога во прав? Изведете ги вежбањето, знаејќи дека сте безбедни, нема да се спуштите и можете да ги градите мускулите до максимумот!? Напуштете ги сите завртки/ореви кога планирате да кренете, бидејќи ова обезбедува максимална стабилност.