ГОПЛУС прилагодлива олимписка тежина клупа за шишиња за решетки за шипки, преклопување на тренингот, сет за печат со развивач на нозе, решетка за сквоти, домашна са?
  • Неодамнешно

ГОПЛУС прилагодлива олимписка тежина клупа за шишиња за решетки за шипки, преклопување на тренингот, сет за печат со развивач на нозе,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Флексија и продолжување на нозете, седишта и многу повеќе Покрај тоа, објавувањето на плочата со тежина од 1 "стандардна големина може да има до 110 фунти (статичко)/ 66 фунти (динамично).? ️ 【【5-нивоата за решетки на Барбел и 4 позиции на потпирачот за грб】 Висината на решетката на Барбел може да се прилагоди на 5 нивоа, кои можат да се грижат за луѓе со различни големини на телото. Покрај тоа, со 4 позиции на потпирачот за грб, клупата за тежина може да се прилагоди во рамна, пад или наклонета позиција за да ги исполни вашите различни барања за вежбање.? до 440 bs】 Оваа домашна фитнес клупа и сет на решетки за мрена е изработена од задебелени и 'рѓосани метални цевки, обезбедувајќи голема стабилност и издржливост. Покрај тоа, влошките за нозе против лизгање не само што можат да ја подобрат стабилноста, туку и да го заштитат подот од гребење.