Yfdm врата Повлечете ги решетките за обука на раката на раката за фитнес опрема хоризонтална хоризонтална
  • Неодамнешно

Yfdm врата Повлечете ги решетките за обука на раката на раката за фитнес опрема хоризонтална хоризонтална

DEN 1412.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Најдобра лента за влечење за домашни вежби, ленти им помагаат на трицепс, да се вклопат и да го обликуваат горниот дел од телото со изведување на најразлични вежби, вклучително и влечења, влечење, висечки кревања, склекови, склекови, супини UPS -от и крцкави Тоа е мултифункционален уред за обука на сила за вистински влечење на вратите од дома. Ова е совршена лента за влечење на Cross-член за рамки на вратите. Ви дава совршено повлекување за вежби за супер обука и суспензија, удобно одговара на рамката за да извршите широки, тесни и неутрални вежби за зафаќање. Со ова притискање, вашиот дом и канцеларија стануваат ваша салата за брзо вежбање. Вратата на шипката може да се користи за многу спортови во затворено, и секоја врата може да се претвори во приватна салата. Најдобра лента за влечење за домашни вежби, ленти им помагаат на трицепс, да се вклопат и да го обликуваат горниот дел од телото со изведување на најразлични вежби, вклучително и влечења, влечење, висечки кревања, склекови, склекови, супини UPS -от и крцкави. Тоа е мултифункционален уред за обука на сила за вистински влечење на вратите од дома. Ова е совршена лента за влечење на Cross-член за рамки на вратите. Ви дава совршено повлекување за вежби за супер обука и суспензија, удобно одговара на рамката за да извршите широки, тесни и неутрални вежби за зафаќање. Со ова притискање, вашиот дом и канцеларија стануваат ваша салата за брзо вежбање. Вратата на шипката може да се користи за многу спортови во затворено, и секоја врата може да се претвори во приватна салата. Најдобра лента за влечење за домашни вежби, ленти им помагаат на трицепс, да се вклопат и да го обликуваат горниот дел од телото со изведување на најразлични вежби, вклучително и влечења, влечење, висечки кревања, склекови, склекови, супини UPS-от и крцкави.

Material:
Steel+foram
Weight capacity:
250 pounds
Proper doorway width:
24-32 inches
Weight 1.6kg:
Use spring steel tube, high-density non-slip foam handle.:
Multiple Uses:
for doing chin-ups, push-ups, sit-ups, etc., strengthen your back, biceps, and other upper body muscles in the comfort of your living room or dorm with the workout bar.
Package Included:
1* pull up bar:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Duty Horizontal Bars Multi-function Wristbands Fitness Exercise :