Toddmomy green топка рака вежба топки рачен печат играчки пролет за зајакнувач на рака за зајакнување на прсти за зајакнување на раката за масажа на топката јачина на рак?
  • Неодамнешно

Toddmomy green топка рака вежба топки рачен печат играчки пролет за зајакнувач на рака за зајакнување на прсти за зајакнување на раката за масажа

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Зафат на рака- Направено од врвен материјал, кој е издржлив и практичен Обучувач за јачина на подлактицата- може да биде за вежбање на јачина на прсти, масажа на рацете. Зајакнување на раката- тие ги релаксираат договорените мускули и го стимулираат ефектот на рефлекс на истегнување на мускулите. Вежби за стрес-топка- топката за зафаќање е изработена од материјали и може да биде за некое време. Подлактица за прицврстување на подлактицата- без ничија помош, можете лесно да го управувате сами. Список на пакети 1 x Карактеристики на топката за зафат -Обола : Опрема за црна и роза Златна фитнес опрема -Големина : Околу 9,50х5.16x2 зајакнувач на зглобот. -Материјална : Зајакнување на прстот на прстот на челикот на челикот -Затегната топка е изработена од трајни материјали и може да биде за време на вежбање на јачина на рака. -Не можете да го играте и како интересна играчка за играчки за прсти за играчки. -Мочен изглед и едноставен дизајн на структурата, го прават деликатни и практични алатки за зајакнување на рацете.