ZyQDRZ Тешка мултифункционална кула за напојување, клупа за клупи за платформа за појас за влечење, опрема за вежби за вежби за фитнес, што се користи за обука за јачин?
  • Неодамнешно

ZyQDRZ Тешка мултифункционална кула за напојување, клупа за клупи за платформа за појас за влечење, опрема за вежби за вежби за фитнес,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★★ Прилагодлив и практичен кревет за кревање тегови-аголот и позицијата на оваа мултифункционална клупа за седење може да се прилагоди, погодна за луѓе со различни височини, а исто така може да вежба под различни агли на навалување ★★ Тешка опрема : Станицата за импрегнација усвојува цврста структура на челична рамка, која може да издржи тежина од 500 килограми, што ефикасно ја штити безбедноста за време на вежбањето. Мултифункционалниот костум за кревање тегови е изработен од рамка за челична цевка обложена во прав, која е водоотпорна и отпорна на корозија. Прилагодливата фитнес клупа е совршена за вашиот тренинг за сила. ★★ Мулти-функција : Можете да спроведете разни обуки на платформата за обука со повеќе функции. Купувањето на клупа за печат е исто како и купувањето четири машини за вежбање. Можете да ги вежбате рацете, абдоменот, нозете и мускулите на градите дома за да создадете совршено тело. ★★ Специјални мерки на претпазливост се продаваат само преси за клупите, а референтните производи како што се мрестили не се продаваат. Проверете ја фитнес -опремата пред употреба за да избегнете повреда. ★★ Ако наидете на какви било проблеми додека купувате, ве молиме контактирајте не по е -пошта веднаш. Ние нудиме квалитетна услуга. Фитнес ентузијастите ќе ја сакаат оваа моќ кула, има различни функции за вежбање, можете да направите целокупна вежба! Мултифункционалниот штанд за потопување ви овозможува да ги вежбате мускулите. И, многу е лесно да се инсталира, потребни се само неколку секунди за да се заврши.