Појас за кревање тежина на Shapack Power For For Men & Women, чиста кожна појас за ќор -сокак за сквотот | Ремени за кревање тежина за сериозна функционална фитнес, кревање моќ и сп?
  • Неодамнешно

Појас за кревање тежина на Shapack Power For For Men & Women, чиста кожна појас за ќор -сокак за сквотот | Ремени за кревање тежина за

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Барк на железо ролери : Нашиот појас за кревање тегови користи механизам за оптичко заклучување што е многу лесен за употреба и ве спречува повреди на болки во грбот за време на мртвиот лифт Силен и удобно : Поудобно, посилно вклопување, соодветна дебелина и ширина. Овие ремени за тежина се многу погодни за вкрстено тренирање, ќор -сокак, сквотови и секојдневно вежбање. Ергономски дизајн : Нашиот тренинг појас е ергономски дизајниран. Ременот останува на место и товата не излезе за време на тешката кревање. Премиум квалитет : Нашиот појас за напојување е составен од 100% премиум најлон, целосна метална тока за само-заклучување, поддржува најтешки вежби за вашето континуирано подобрување. Поддршка цела година : Користете го нашиот Deadlift појас, без никаков страв од навртки што излегоа или да излезат. Исто така, не купувајте без да ја мерите големината на половината. Поддршка за грб од 4 инчи. Подобрена подлога за пена за дополнителна поддршка. Засилено двојно шиење.