Bodylastics Ultimate Resistance Band Set & Curl Bar- Вежби цевки ленти со технологија за намалување на Snap, рачки, ленти за глуждот, сидро на вратите, премија за носење- тешки фитнес ленти и ?
  • Неодамнешно

Bodylastics Ultimate Resistance Band Set & Curl Bar- Вежби цевки ленти со технологија за намалување на Snap, рачки, ленти за глуждот, сидро на

DEN 1759.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сеопфатен тренинг поставен за обука за сила и отпор - Подобрете ја вашата фитнес рутина со комплетот на Body Lastics Ultimate Resistance Band, во кој има 5 опсези со сила и специјално дизајнирана лента за отпорни ленти Овој сет-во-еден сет е совршен за таргетирање на разни мускулни групи и зајакнување на вашите атлетски перформанси. Патентирана технологија за намалување на SNAP и безбедност - нашите опсези за тешки вежби имаат робустен, патентиран технолошки технологија за намалување на SNAP и безбедност. Засилениот внатрешен безбедносен кабел на секој бенд помага во намалувањето на шансите за преголемо и припивање за побезбедно искуство во тренингот. Ергономски ленти за отпорност на ленти со не лизгачки гумен зафат-ултра-силна, супер-дебела челична навивам лента има прилагодено текстурирано, гума за зафатнини за лизгање и свиоци од 45 степени за оптимална удобност на зглобот. Со три точки на поврзување, тој носи рејтинг од 300lb, издржувајќи до 750 bs на отпор. Објавени ленти за отпорност на тренингот - Сетот вклучува пет ленти за отпор за вежби : 3lb, 5lb, 8lb, 13lb и 19lb. Заедно, тие нудат ниво на отпорност на реално тестирање од 96 bs, што ги прави одлични алтернативи за друга опрема за обука на отпор, како гира, котлебели и мрена. Премиум патент торба со велкро ленти и џебови - Ultimate Band Ressance Band доаѓа со специјално дизајнирана торба за бендовите и шипката. Торбата има врвен патент, ленти за велкро за држење на шипката и различни џебови на велкро за складирање на ленти и компоненти. Прилагодливата лента за рамо и вреќата со ловење обезбедуваат лесен транспорт и складирање. Сеопфатен тренинг поставен за обука за сила и отпор - Подобрете ја вашата фитнес рутина со комплетот на Body Lastics Ultimate Resistance Band, во кој има 5 опсези со сила и специјално дизајнирана лента за отпорни ленти. Овој сет-во-еден сет е совршен за таргетирање на разни мускулни групи и зајакнување на вашите атлетски перформанси. Патентирана технологија за намалување на SNAP и безбедност - нашите опсези за тешки вежби имаат робустен, патентиран технолошки технологија за намалување на SNAP и безбедност. Засилениот внатрешен безбедносен кабел на секој бенд помага во намалувањето на шансите за преголемо и припивање за побезбедно искуство во тренингот. Ергономски ленти за отпорност на ленти со не лизгачки гумен зафат-ултра-силна, супер-дебела челична навивам лента има прилагодено текстурирано, гума за зафатнини за лизгање и свиоци од 45 степени за оптимална удобност на зглобот. Со три точки на поврзување, тој носи рејтинг од 300lb, издржувајќи до 750 bs на отпор.