Обучувач за свиткање на половината на цената XES - повеќенаменска флексибилност на вратата Помош за истегнување на опсегот, подобрување на флексибилноста на заднио?
  • Неодамнешно

Обучувач за свиткање на половината на цената XES - повеќенаменска флексибилност на вратата Помош за истегнување на опсегот, подобрување

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▲ Постигнете целосни разделувања Брзо-Лесно за употреба носилки за нозе за да ја подобрите флексибилноста на нозете, рамнотежата и опсегот на движење во природна положба на телото Само неколку недели постојана употреба и вашите пријатели ќе забележат значителни подобрувања во вашите движења. ▲ Мулти -намена и движете се без напор - опрема за флексибилност што е подготвена за употреба за неколку секунди : лента за ленти што можете да ги дома во рамката на вратата, надворешните единечни паралелни шипки, користената фитнес опрема. Како преносна машина за истегнување!. ▲ Погодно за - наставници по јога, наставници за танцување, ентузијасти во јога, обучувачи за фитнес и така натаму. Подобрете ја флексибилноста на грбот и нозете во јогата, танцот, балет и гимнастика, обука за навивачи. Можете да ја искористите флексибилноста на половината, телото повеќе координирано. ▲ Супериорен дизајн - дизајниран со мека и многу безбедна прицврстување на вратата, не ја оштетува вратата и останува ставена. Оваа опрема за истегнување на нозете нема да ја гребе или да ја оштети вратата и нема да се движи или лизга додека ги истегнувате нозете или назад. ▲ Одличен подарок - Доброто истегнување е задолжително во танц, балет и гимнастика. Оваа лента е токму она што навистина им е потребно. Зголемете го истегнувањето на нозете и опсегот на движење, добивајќи јачина и контрола над движењето. Вашиот подарок ќе биде високо ценет заради високиот квалитет на лентата за обука на задната лента. ▲ Постигнете целосни разделувања Брзо-Лесно за употреба носилки за нозе за да ја подобрите флексибилноста на нозете, рамнотежата и опсегот на движење во природна положба на телото. Само неколку недели постојана употреба и вашите пријатели ќе забележат значителни подобрувања во вашите движења. ▲ Мулти -намена и движете се без напор - опрема за флексибилност што е подготвена за употреба за неколку секунди : лента за ленти што можете да ги дома во рамката на вратата, надворешните единечни паралелни шипки, користената фитнес опрема. Како преносна машина за истегнување!. ▲ Погодно за - наставници по јога, наставници за танцување, ентузијасти во јога, обучувачи за фитнес и така натаму. Подобрете ја флексибилноста на грбот и нозете во јогата, танцот, балет и гимнастика, обука за навивачи.