HOBEKRK Обука за обука за влечење на натопи натопи на натопи на станицата wallид монтирана влечка лента за влечење над врата салата тенок влечење на домашен бран на мулт?
  • Неодамнешно

HOBEKRK Обука за обука за влечење на натопи натопи на натопи на станицата wallид монтирана влечка лента за влечење над врата салата

DEN 6815.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

*Карактеристики : Интегрирана хоризонтална лента за кревање на вратата *Опрема за повеќе функции : Мултифункционални склекови, поддршка на вертикални лифтови на коленото, склекови, склекови и влечења, помош за вежбање и насочете ги рацете, јадрото, рамената, градите и грбот, и направете го горниот дел од телото посилен. *Цврста структура и двостепена станица : Станицата за влечење лесно може да носи возач до 300 килограми и може да издржи долгорочна континуирана употреба. Ефективно зголемување на областа за контакт и обезбедува двојна стабилност. *Безбеден ергономски дизајн : Овој дел за поддршка на рака за влечење спречува раката да се лизне од рампата при потење. *Услуга по продажбата : Не двоумете се да не контактирате по е-пошта. Willе се реши во рок од 12 часа. *Карактеристики : Интегрирана хоризонтална лента за кревање на вратата. *Опрема за повеќе функции : Мултифункционални склекови, поддршка на вертикални лифтови на коленото, склекови, склекови и влечења, помош за вежбање и насочете ги рацете, јадрото, рамената, градите и грбот, и направете го горниот дел од телото посилен. *Цврста структура и двостепена станица : Станицата за влечење лесно може да носи возач до 300 килограми и може да издржи долгорочна континуирана употреба. Ефективно зголемување на областа за контакт и обезбедува двојна стабилност. *Безбеден ергономски дизајн : Овој дел за поддршка на рака за влечење спречува раката да се лизне од рампата при потење.

exercise rod diameter 32mm:
Bearing weight:
300kg
Installation:
3 hole expansion screws for wall fixing (need to be installed on a solid wall, not for a hollow wall)