Виви Lifeивотен отпор бендови постави преносни домашни салата - бендови за вежбање со сидро на вратата и ракува со ленти за глуждот на нозете и за обука за отпор, мулт?
  • Неодамнешно

Виви Lifeивотен отпор бендови постави преносни домашни салата - бендови за вежбање со сидро на вратата и ракува со ленти за глуждот на нозете

DEN 402.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поставени ленти за отпор поставени ленти за вежбање вклучуваат сидро на вратите, ленти за нозе, рачки за рака и торба за носење Резидентниот бенд за тренингот доаѓа во жолта (10 фунти.), Сина (15 фунти.), Зелена (20 фунти.), Црна (25 фунти.), Црвени (30 фунти.) Вентила за вежбање 48 "во должина, и може да се користи сам наречен во која било комбинација до максимален еквивалент од 100 килограми. Резистентни ленти поставија преносни домашни салата - бендови за вежбање со сидро на вратите и се справуваат со ленти за глуждот на нозете и за обука за отпор. Отпорни ленти за мажи и жени - одлично за домашни вежби и домашно тонирање на теретани и скулптурирање. Резистентен опсег сет со рачки - бендови за вежбање за изработка и тонирање на рацете, рамената, градите, лепите, нозете итн. Отпорни ленти поставија преносни домашни салата - ленти за вежбање со сидро на вратата и ракува со ленти за глуждот на нозете и за отпорност на отпор за отпорност на отпор за отпорност на отпорност Групите поставени ленти за вежбање вклучуваат сидро на вратите, ленти за нозе, рачки за рака и носење торба за отпорност на торба, опсег доаѓа во жолта (10 фунти.), Сина (15 фунти.), Зелена (20 фунти.), Црна (25 фунти.), Црвена (30 фунти.) Врски ленти 48 "во должина, и може да се користат сами наредени во која било комбинација до максимален еквивалент од 100 фунти. Отпорни ленти за мажи и жени - одлично за домашни вежби и домашни теретани тонирање и скулптурирање на отпор, поставени со рачки - бендови за вежбање за изработка и тонирање на рацете, рамената, градите, лепите, нозете итн. со сидро на вратите и рачки ленти за глуждот на нозете и за тренинг за отпорност на опсегот на опсегот на опсегот на опсегот на опсегот, поставени ленти за отпорност со рачки поставени главни ленти за изработка на бандас де отпорност, тежини за тежина за вежбање мажи кои не се лизгаат отпорни ленти training bands exercise bands resistance workout resistance bands set resistance bands door anchor elastic workout bands resistance bands workout bands with handles for working out ankle bands for working out workout equipment for men workout resistance bands set for men ankle straps with resistance band resistance bands men resistance band се справува само со отпорност на отпорност на опсег, отпорност со ленти за отпорност на рачката со рачки на врата и рачки за рачки за отпорни ленти за отпорност на опсег за тренингот, преостанато вежбање ленти за отпорност на рацете.