Мулти-намена за опрема за складирање на решетки за складирање на решетки за складирање на решетки за складирање на тешки решетки за тежина за вежбање, кревање реме?
  • Неодамнешно

Мулти-намена за опрема за складирање на решетки за складирање на решетки за складирање на решетки за складирање на тешки решетки

DEN 623.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Димензии : Целокупната големина на решетката е 23 "(l) x 5" (w) x 3 1/8 "(ч) Просториите на куката 4 3/8" (л) x 1 "(w), а јазот помеѓу Prongs е 1 1/4 “. Тешка должност : Хангарот за отпор е изработен од тешки челик, површината е покриена со црна обвивка за прав во прав за да се направи силен и убав. Може да се користи за складирање на фитнес опрема во домашни спортски сали, гаражи и комерцијални спортски сали. Се препорачува да се користи специфична решетка за складирање за олимписки мрена од 6ft и погоре. Практичен дизајн : Растојанието помеѓу 11 -те пилиња и должината на Prongs е погодно за да висат многу видови на предмети. Нагорниот наклон дизајн на крајот на Prongs може ефикасно да спречи да се откажат од висечките предмети. Додадени се два нови карабини за висечки предмети што се незгодни за поставување на Prongs. Апликација : Се користи за да висат ленти за отпор, олимпискиот бар -бар, кревање ремени, натопи за натопи, ланци, јажиња за скокање, за да се спречат објектите да се заплеткаат и да ги одржуваат чисти и уредни.