Inoomp 1pc Полеч за домаќинства Алатки Флекс алатки Алатки за домаќинство Апарати за отпорност на градите, Еластичен експандер на градите, 5 цевки, влечење на градите, ф?
  • Неодамнешно

Inoomp 1pc Полеч за домаќинства Алатки Флекс алатки Алатки за домаќинство Апарати за отпорност на градите, Еластичен експандер на

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластика Прилагодлив експандер на градите : Многу погоден за употреба дома или теретана. Бенд за отпорност на вежбање : Иако неговиот дизајн е едноставен, толку практичен кога го користите. Полетувач на градите : Лесен и професионален, можете да го однесете на отворено. Опрема за вежбање на градите : Може да се даде и како подарок на пријателите кои да вежбаат. Пролетен експандер на градите : Лесен за инсталирање и расклопување, лесен за употреба. Прилагодлив експандер на градите : Многу погоден за употреба дома или теретана. Бенд за отпорност на вежбање : Иако неговиот дизајн е едноставен, толку практичен кога го користите. Полетувач на градите : Лесен и професионален, можете да го однесете на отворено. Опрема за вежбање на градите : Може да се даде и како подарок на пријателите кои да вежбаат. Пролетен експандер на градите : Лесен за инсталирање и расклопување, лесен за употреба. Список на пакети 1 x Карактеристики на експандерот на градите -Обола : Бенд за цевки за вежбање со црна вежба. -Материјал : латекс, вежбач на пластични гради. -ИЗИЗА : Околу 67.18in Опрема за вежбање на градите. - Можете да им го дадете на вашите пријатели како посебен залепен подарок за подароци.