Исцели 2 парчиња Маска За Крпа Со Едно око Очила За Снежна Табла Очила За Мрзливи Зимски Очила За Очи Страбизам Лепенка За Очи Пиратски Очила За Очи Очила За Амблиоп?
  • Неодамнешно

Исцели 2 парчиња Маска За Крпа Со Едно око Очила За Снежна Табла Очила За Мрзливи Зимски Очила За Очи Страбизам Лепенка За Очи Пиратски Очила

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Еластични Мрзливи Закрпи За Очи : Корисни за секојдневно крпење за состојбата на очите, со дизајн на еластична лента, тие се многу погодни за употреба Амблиопија Ги Коригира Закрпите За Очи : Добар избор за тренирање на мрзливото око да работи правилно, така што видот може правилно да се развие. Удобни Закрпи За Очи : Овие Еднократни Навлаки за Очи можат да помогнат во тренирањето на видот за вежбање, заштитувајќи ги амблиопичните очи од светли и блескави светла. Закрпи За Корекција на очите : Овие Единечни Закрпи За Очи се погодни и за деца и за возрасни да носат, удобни и лесни. Коригирани Капаци За Очи : нашата лепенка за очи гарантира дека целото око е удобно покриено и ја одржува светлината надвор. Еластични Мрзливи Закрпи За Очи : Корисни за секојдневно крпење за состојбата на очите, со дизајн на еластична лента, тие се многу погодни за употреба. Амблиопија Ги Коригира Закрпите За Очи : Добар избор за тренирање на мрзливото око да работи правилно, така што видот може правилно да се развие. Удобни Закрпи За Очи : Овие Еднократни Навлаки за Очи можат да помогнат во тренирањето на видот за вежбање, заштитувајќи ги амблиопичните очи од светли и блескави светла. Закрпи За Корекција на очите : Овие Единечни Закрпи За Очи се погодни и за деца и за возрасни да носат, удобни и лесни. Коригирани Капаци За Очи : нашата лепенка за очи гарантира дека целото око е удобно покриено и ја одржува светлината надвор. Список на пакети 2 х Карактеристики На Капаците За Очи-Материјал : полиестерски капаци за очи-Големина : 7, 50Х7, 00Х1, 00см/2, 95Х2, 75Х0 детски заштитник за очи. - Погоден за нега и штит за едно око и без иритација на кожата, особено добар за амблиопија заштитни капаци за очи.