ПАПЕППОП 1 ПАР МЕТАЛНИ ОДГОВОРИ ХАМПЕР, Универзални очила за сонце на нозете на рацете, замена на раката, парчиња купови со цевки за очила за очила за рамка за рамка ?
  • Неодамнешно

ПАПЕППОП 1 ПАР МЕТАЛНИ ОДГОВОРИ ХАМПЕР, Универзални очила за сонце на нозете на рацете, замена на раката, парчиња купови со цевки за очила

DEN 199.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Метал Замените за замена на очилата се соодветни и прекрасни за повеќето очила, како што се очила за сонце, очила за читање, очила за миопија, итн. Овие храмови за замена на метални очила ги чуваат чашите во место без да вршат притисок врз ушите. Храмовите за замена на очилата можат ефикасно можат да ја кршат и да триење на очите и лицето за време на вежбањето. Храмот за очила за замена е изработен од здрав метален материјал, не е лесен за свиткување или деформирање и може да ви служи долго време. Храмот за рамка за очила за замена е многу удобен за носење, нема да ја закопне главата и да ги намали металните контакти помеѓу ушите и храмовите. Замените за замена на очилата се соодветни и прекрасни за повеќето очила, како што се очила за сонце, очила за читање, очила за миопија, итн. Овие храмови за замена на метални очила ги чуваат чашите во место без да вршат притисок врз ушите. Храмовите за замена на очилата можат ефикасно можат да ја кршат и да триење на очите и лицето за време на вежбањето.