Хемотон 40 Пара Ева Сунѓер Носот Влошки Сунѓер Очила Носот Рампа Очила За Сонце Носот Влошки Ева Носот Рампа Анти-Лизгање Носот Влошки Очила Носот Влошки Очила Дода?
  • Неодамнешно

Хемотон 40 Пара Ева Сунѓер Носот Влошки Сунѓер Очила Носот Рампа Очила За Сонце Носот Влошки Ева Носот Рампа Анти-Лизгање Носот Влошки Очила Носот

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕВА сунѓер Штитник за нос за Очила : и врвен материјал, удобен за носење, рамка за очила што не се лизгаат и се зголемуваат. Лепливи Силиконски Носници : може да се нанесе за постојано да ги поправате очилата и да го направите носот да се чувствува удобно. мека подлога за носот. Влошки за нос За Очила : може да се нанесе за постојано фиксирање на очилата и за носот да се чувствува удобно. Парчиња Нос за Очила : Лесен за употреба со самолеплив грб, само излупете го и залепете го на очилата. Практични Влошки : Материјал : изработен ОД СУНЃЕР ЕВА, мек и удобен за употреба. Штитник за нос за Очила : и врвен материјал, удобен за носење, рамка за очила што не се лизгаат и се зголемуваат. Лепливи Силиконски Носници : може да се нанесе за постојано да ги поправате очилата и да го направите носот да се чувствува удобно. мека подлога за носот. Влошки за нос За Очила : може да се нанесе за постојано фиксирање на очилата и за носот да се чувствува удобно. Парчиња Нос за Очила : Лесен за употреба со самолеплив грб, само излупете го и залепете го на очилата. Практични Влошки : Материјал : изработен ОД СУНЃЕР ЕВА, мек и удобен за употреба. Пакетот Вклучува 40 Пара х Очила Влошки За Нос Карактеристики-Боја : Боја На Кожа Очила Перничиња За Нос Перници За Очила Очила За Сонце-Материјал : Комплет Алатки ЗА Замена НА СУНЃЕР ЕВА-Големина : 1, 50Х1, 00Х0, 10см/0, 59Х0, 39Х0 сунѓер влошки за нос. - Одлично одат со повеќето видови рамки како пластична рамка, метални Очила За рамки За Нос.