Bestoyard 108 PCS Очила за слепи за слепи за возрасни за возрасни единечни закрпи за очи Амблиопија за очи за очи, пиратски додатоци, мрзливи маски за очи за очи за очи за де?
  • Неодамнешно

Bestoyard 108 PCS Очила за слепи за слепи за возрасни за возрасни единечни закрпи за очи Амблиопија за очи за очи, пиратски додатоци,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не ткаени крпа Дишејќи лепенка за очи- Едното око опфаќа мали и преносни, лесни за носење наоколу. Свила лепенка за очи- Погодно за корекција и обука на амблиопија. Strabismus мрзливи закрпи за дишење на очите- материјал што не е ткаена ткаенина, удобно. Лепенка за очи за возрасни мрзливо око- лепенката за очи има дупки на неа, што го прави поудобно за носење. Страбизам Очен штит- тие можат да им помогнат на децата да го поправат погледот и да им помогнат на очите да се опорават. Пакетот вклучува 108 X ОБРАЗОВАНИЕ СОСТОЈБИ -МАТЕРИЈА : Не -ткаени влошки за очи -боја : црни закрпи за очи за деца -Овие закрпи за око на амблиопија се издржливи и практични за маскирани маски за очи за деца. -Тие не се иритираат и нема да им наштетат на очите закрпи за очи. -Мамална големина и мала тежина. Лесно да се носат амблиопија закрпи за очи. -Ергономскиот дизајн не ги притиска очите и има на очите маски за очи.