Мини очила за очила за очила за очила за чистење на четки за чистење на четки за чистење на очила за чистење на очила за чистење на очила за чистење на очила за чисте?
  • Неодамнешно

Мини очила за очила за очила за очила за чистење на четки за чистење на четки за чистење на очила за чистење на очила за чистење на очила

DEN 143.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Чистач за очила за очила за микрофибер】 Getе добиете 5/15 алатки за чистење стакло, 5 бои, црвена, сина, црна, портокалова, зелена, доволно за ваша употреба Cleancure Чистач на четки за екранот и очила】 Алатката за чистење на очилата мери околу 2,76 x 0,79 во. Тоа е мало и лесен, што ви го олеснува носењето и користењето во секое време. 【Чистач за леќи за очи за очи】 четката за стакло за очи е уникатно дизајнирана со форма на пинцета за лесно чистење на дамки од пукнатини и прашина, дупки во раката на пинцетите за да ви се закачите на торбата и клучот, и безбеден микрофибер материјал што победи ги гребеш леќите. Alpe, алатка за чистење на очила за микрофибер】 Алатката за чистење на очила има широк спектар на апликации, можете да ја користите за да ги исчистите вашите очила за сонце, презбиопичните очила, во близина на леќи за визија, огледала, итн.