Мат Црна Голема Рамка Сина Светлина Очила За Читање Мажи Да Изгледаат Модерно Со Висок Вид-Цврст &засилувач; Издржливи Читатели За Мажи-Удобно За Сите Облици На Лиц?
  • Неодамнешно

Мат Црна Голема Рамка Сина Светлина Очила За Читање Мажи Да Изгледаат Модерно Со Висок Вид-Цврст &засилувач; Издржливи Читатели За

DEN 287.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕУНИШТЛИВИ И МОЌНИ : Уморни од купување очила што не траат? Очилата за читање со голема рамка 20+ за мажи се изработени од висококвалитетен поликарбонат за да обезбедат долгорочна издржливост и цврстина. Дизајниран и прегледан во САД. МАКСИМАЛНА ЈАСНОСТ И СИНА СВЕТЛИНА : 2воздух супер чисти очила за читање за мажи се направени од врвни акрилни леќи за да се избегне заматен вид, главоболка и напрегање на очите. Компјутерски очила мажите сина светлина блокирање функција ќе се намали стресот и подобрување на вашиот сон. УДОБНО И ЛЕСНО : Замислете да носите читатели кои се чувствуваат како да не ги носите. Носењето на нашите сини блокатори очила за мажи е без напор поради нивниот ултра лесен материјал и нелизгачките влошки за нос кои ви овозможуваат целодневна удобност. ЗА СИТЕ ГЛАВИ И ФОРМИ НА ЛИЦЕ : дали сте збунети дали овие измамници ќе одговараат на вашето лице? Силните флексибилни пружински шарки ви овозможуваат да ги прилагодите очилата за очи за да одговараат на обликот на лицето и главата без притисок зад ушите.