Багеа-Ка Сина Морска Желка Наутичка Мапа Шема Кутија За Контактни Леќи Кутија За Нега На Очи Држач За Огледало Кутија Со Алатки За Отстранување Пинцети За Надвореш?
  • Неодамнешно

Багеа-Ка Сина Морска Желка Наутичка Мапа Шема Кутија За Контактни Леќи Кутија За Нега На Очи Држач За Огледало Кутија Со Алатки

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : куќиште За Контактни леќи изработено од ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, безбедни материјали со врвен квалитет еколошки, лесни за чистење, издржливи и еднократно Големина : кутија За контактни леќи 8 х 3,3 см / 3 х 1,3 инчи ( приближно), лесно можете да ги ставите во вашиот џеб, паричник, ранец, кутија за шминка итн. Комплетот за куќиште за контактни леќи со сите потребни додатоци, содржи контејнер за контактни леќи 1x, огледало 1x, стап за отстранување 1x, шише со раствор 1x, пинцети за контакти 1x. Кружен дизајн, кој има нежен и убав изглед, нека човек милува восхитувачки. Пренослив, мала големина, уникатен, убав и симпатичен, тоа е деликатно куќиште за контактни леќи. Куќиштето за контактни леќи е добар придружник за да излезете на активности и патување на отворено. Погоден за користење за време на патување во канцеларија, дома, дневна или активност на отворено.