Алатка за вметнување и отстранување на меки контакти со меки контакти со меки контакти. Не е вшмукувачка чаша за меки леќи. Willе помогне да се закопнат меките леќи. У?
  • Неодамнешно

Алатка за вметнување и отстранување на меки контакти со меки контакти со меки контакти. Не е вшмукувачка чаша за меки леќи. Willе помогне

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Optiwand вметнува и отстранува меки леќи за контакт Кликнете на Blue Optiwand Nex до името на производот на горната страница за да ги видите сите нови наставни видеа и да ги видите сите наши производи во нашата нова продавница!. Не е чаша за вшмукување за меки контактни леќи бидејќи меките леќи не се цврст материјал. Не е целосна затворена чаша, така што нема да ги отстрани тврдото или склера леќи. Не барајте за време на вметнување! Optiwand е дизајниран да ги држи леќите додека не се постави на рожницата каде што почива природно. Вежбањето и трпеливоста се задолжителни за совладување, но вреди за оние што се борат. Optiwand прави одличен подарок за пријателите што секојдневно ги познавате! Тие трошат стресни часови од животот без причина! Земете додатоци за работа, автомобил или брод!. Примената на капките за очи пред вметнувањето е задолжително за ова да работи правилно !!. Тоа помага многу полесно да се пренесат леќите од стапче во око и обратно. Погледнете ги упатствата за употреба (IFU) (PDF) на оваа страница подолу за целосни упатства за печатење. Haveе имате повисоки стапки на успех со тоа што ќе земете неколку минути за да ги видите сите слики и да ги прочитате сите упатства. Многумина се откажуваат бидејќи не го разбираат составот на меки леќи.