Кутија за контактни Леќи, Исчистете Ја Кутијата За Кутии За Контактни Леќи Контејнер За Натопување Комплет За Складирање Кутија За Контактни Леќи Кутија За Контак?
  • Неодамнешно

Кутија за контактни Леќи, Исчистете Ја Кутијата За Кутии За Контактни Леќи Контејнер За Натопување Комплет За Складирање Кутија За

DEN 696.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●убав ефект на запечатување е лесна кутија за отворање и има добар ефект на запечатување Капачето на шишето е означено СО LR за да се спречи конфузија помеѓу левото и десното око. ●Издржливо Куќиште За Контактни Леќи ● висококвалитетното куќиште има добра отпорност на удар, водоотпорно и отпорно на прашина и ефикасно ги штити додатоците. ●Силиконска вшмукувачка чаша за држење ● силиконска вшмукувачка чаша дизајнирана на прачката на апликаторот, главно се користи за држење контактни леќи за да се избегне навлегување на штетни материи во очите. Qlear rirror_ clear design, Непречено без деформација, удобен за носење и полетување контактни леќи во секое време и насекаде. ①мек и издржлив силикон што не се лизга на врвот на меките пинцети, кој е стабилен и не е лесен за паѓање. Еколошки и безбедна употреба. ●убав ефект на запечатување е лесна кутија за отворање и има добар ефект на запечатување. Капачето на шишето е означено СО LR за да се спречи конфузија помеѓу левото и десното око. ●Издржливо Куќиште За Контактни Леќи ● висококвалитетното куќиште има добра отпорност на удар, водоотпорно и отпорно на прашина и ефикасно ги штити додатоците. ●Силиконска вшмукувачка чаша за држење ● силиконска вшмукувачка чаша дизајнирана на прачката на апликаторот, главно се користи за држење контактни леќи за да се избегне навлегување на штетни материи во очите. Qlear rirror_ clear design, Непречено без деформација, удобен за носење и полетување контактни леќи во секое време и насекаде. ①мек и издржлив силикон што не се лизга на врвот на меките пинцети, кој е стабилен и не е лесен за паѓање.

Item Type:
Contact Lens Box
Material:
ABS
Package List:
1 x Contact Lens Box:
1 x Lens Holder :
1 x Tweezers:
1 x Applicator Rod :