Спреј против Магла за Очила,Средство за Чистење Леќи За Очила, За Очила, Очила, Шофершајбна, Огледала и Прозорци За Скијачки Маски, Брз И Долготраен Спреј Против Маг?
  • Неодамнешно

Спреј против Магла за Очила,Средство за Чистење Леќи За Очила, За Очила, Очила, Шофершајбна, Огледала и Прозорци За Скијачки Маски, Брз И Долготраен

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?€Погодно За Употреба : Нанесете мала количина од спрејот на двете страни од вашата чиста леќа или површина Користејќи ги прстите, нанесете рамномерно со кружни движења на целата површина; и оставете да отстои околу 1 минута. Нежно избришете ја со сува мека крпа за да ги исчистите лентите. Оставете целосно да се исуши пред употреба. ?®Широка Примена : овој спреј за леќи против магла може да се нанесе на сите леќи, очила, очила За сонце, очила за сонце, огледала во бањата и очила за скијање итн., за да имате јасна визија во секој убав момент. ?●Безбедност●овој третман против магла користи уникатна и природна формула, која не само што ги одржува вашите леќи во добра состојба, туку е и многу безбедна и може да се користи со доверба. ?●Долготрајна Анти-магла●уникатната формула може да ја елиминира влагата и да спречи замаглување, а ефектот е долготраен, што може да обезбеди долгорочна заштита и е идеален избор за секојдневна употреба. ?●Лесен За Носење● : овој спреј против магла е лесен и пренослив. Лесно е да се носи насекаде каде што одите. Ефикасен е во елиминирање на леќите за замаглување за вашите очила, очила, опрема за леќи, очила за пливање и оставете да отстои околу 1 минута. Нежно избришете ја со сува мека крпа за да ги исчистите лентите. Оставете целосно да се исуши пред употреба. ?®Широка Примена : овој спреј за леќи против магла може да се нанесе на сите леќи, очила, очила За сонце, очила за сонце, огледала во бањата и очила за скијање итн., за да имате јасна визија во секој убав момент. ?●Безбедност●овој третман против магла користи уникатна и природна формула, која не само што ги одржува вашите леќи во добра состојба, туку е и многу безбедна и може да се користи со доверба. ?●Долготрајна Анти-магла●уникатната формула може да ја елиминира влагата и да спречи замаглување, а ефектот е долготраен, што може да обезбеди долгорочна заштита и е идеален избор за секојдневна употреба. ?●Лесен За Носење● : овој спреј против магла е лесен и пренослив.