Ретро Тоа е добар ден да прочитате книга за печатење на платно за печатење на платно, читање на слики за сликање на слики, уметнички дела, врамени за домашни училниц?
  • Неодамнешно

Ретро Тоа е добар ден да прочитате книга за печатење на платно за печатење на платно, читање на слики за сликање на слики, уметнички дела, врамени

DEN 1220.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мерење : Нашите уметнички дела на постер за платно мерат приближно 12 x 15 инчи Материјал за платно : Овој постер е изработен од висококвалитетен материјал за платно и добра технологија за инк-џет, водоотпорна, докажана влага, избледена, за домашна спална соба, бања, дневна соба, декорација на тоалети. Лесно за обесеност : Овој принт вклучува додатоци за кука и штанд за висина на wallидови или флексибилно поставување на табелата. Затоа, тој не е погоден само за декорација на wallидови, туку и како декорација на работната површина. Широко применлива употреба : Оваа wallидна уметност на платно е погодна за виси дома, спална соба, дневна соба, кујна, бања, трпезарија, wallид на студентски дом и др. Можете да ја обесувате каде и да посакавте. Совршен дизајн : Ретро и интересен дизајн постигнува добар визуелен ефект. Прекрасно парче за додавање на вашите омилени места за да додадете топла атмосфера. Мерење : Нашите уметнички дела на постер за платно мерат приближно 12 x 15 инчи. Материјал за платно : Овој постер е изработен од висококвалитетен материјал за платно и добра технологија за инк-џет, водоотпорна, докажана влага, избледена, за домашна спална соба, бања, дневна соба, декорација на тоалети. Лесно за обесеност : Овој принт вклучува додатоци за кука и штанд за висина на wallидови или флексибилно поставување на табелата.